ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95Ungarbejder søges til vores klinik i Faaborg

 

Fra 1. marts 2018 søger vi en ungarbejder i alderen 13-15 år, til vores klinik i Faaborg. Du skal være udadvendt, fuld af energi og gå-på-mod og kunne arbejde mellem 4-8 timer fordelt på to dage om ugen.

Dine primære ansvarsområder vil være opfyldning af varer i butikken, at sætte foder på plads, forefaldende let rengøring, vasketøj, indkøb mm.

Lyder det som noget for dig, så kig ind forbi klinikken i Herregårdscenteret med en ansøgning, som fortæller lidt om dig selv, om dine evt. tidligere jobs og hvorfor du gerne vil arbejde sammen med os.

Du kan også sende din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">

Ansøgningsfristen er d. 1. februar 2018.

 

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger som dyrlæge, aut. veterinærsygeplejerske og veterinærsygeplejerskeelev.

 

Ledig stilling Glamsbjerg Dyreklinik

Vi anvender udelukkende autoriserede veterinærsygeplejersker på vores dyreklinikker. 
Derudover varetager vi uddannelse af elever i samarbejde med Hansenberg. 
Her ses aut. vsp Stine Flintegaard Kældsø i færd med at lægge venflon. 

 

Dyrlaege Mogens Brix - dyrehospital - hjertescanner Mylab70 Esaote      

DyrlægeRingen har fire dyreklinikker på Fyn, hvoraf klinikken i Glamsbjerg er et ISO-certificeret dyrehospital, hvor vi har samlet det nyeste udstyr til alle vores avancerede operationer og behandlinger. Her ses dyrlæge og medejer Mogens Brix i færd med at bruge hjertescanneren Mylab70 Esaote.

 

 

Uopfordret ansøgning

DyrlægeRingen udvider løbende sit team af medarbejdere. Vi ansætter dog kun autoriserede veterinærer og autoriserede veterinærsygeplejersker.

Du kan også søge om elevplads hos os som led i din uddannelse som veterinærsygplejerske.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Mail ansøgningen til: glamsbjerg@dyrlaegeringen.dk

 

Praktikplads 

Vi tager løbendene mod praktikanter fra Folkeskolen. Vi har dog et ufravigeligt krav: Du skal selv tage kontakt til os - ikke dine forældre!