ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95Vidste du, at du kan tegne en sygeforsikring til dit kæledyr?


De fleste hundejere er bekendt med den lovpligtige ansvarsforsikring. Men du kan også forsikre din hund mod sygdom - og det gælder ikke kun hunde, men også katte, kaniner og andre dyr. Et godt tip: Jo før du forsikrer dit kæledyr, jo bedre dækning og billigere pris. 

Forsikring Hund Kat Dyreklinik DyrlaegeRingen

 

Hvilket forsikringsselskab er bedst til dig?

Der er mange forskellige forsikringer at vælge imellem. Der kan være forskel på præmie og dækning dit kæledyrs race, alder og helbred. Men det er aldrig for sent at tegne en forsikring.

Dyrlægemagasinet har lavet en oversigt over priserne på forsikringer, hos de forsikringsselskaber som tilbyder at forsikre dyr: 

Prisliste og oversigt til sygeforsikring af hund (Side 20-21)

Pristliste og oversigt til sygeforsikring af kat (Side 22)

 

 

Bliv gratis medlem af vores kundeklub, hvis dit kæledyr er sygeforsikret 

Er dit kæledyr sygeforsikret? Og bruger du os som dyrlæge, så kan det blive gratis medlem af vores loyalitetsklub Best Friend Forever og spare det årlige klubgebyr på 599,-

Som klubmedlem får du blandt andet gratis kloklip, 10% rabat på neutralisation, fri adgang til agilitybane, fødselsdagsgaver og meget mere. 

Psst! Værdien af fordelene i kundeklubben er samlet langt større end den årlige præmie. 

Vi trækker også lod om 1 års forbrug af foder tre gange årligt blandt alle klubmedlemmer. Og en gang årligt trækker vi lod om at blive Årets BFF. Titlen udløser et gavekort på et års forbrug af dyrlægehjælp. 

Tjek vores kundeklub