ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95Hvem er bedre til at sætte ord på Katteskolen end de, der selv har været på skolebænken?

 

Pic-2

Efter hvert kursus besvarer katteejerne et spørgeskema anonymt. Her giver de kurset en samlet karakter samt ris, ros og kommentarer. Herunder er resultaterne.

 

Misforståelse for begyndere

Gennemsnitskarakter af 5 mulige stjerner: 4,8 
 

Så mange vil anbefale kurset til andre katteejere: 100%
 

Udtalelser om Misforståelse for begyndere:


- Yvonnes passion for katteadfærd gør, at alt hun formidler bliver spændende. Jeg synes, at sværhedsgraden var rigtig fin denne gang. Jeg håber, at der snart bliver udbudt flere kurser!


- Glæder mig til andre emner, så vi kan blive kloge på vores kat. Du har en dejlig smittende, engageret måde at formidle på. Min mor og jeg siger rigtig mange tak for en inspirerende aften!


- ... super godt, jeg er klar på flere emner!

 

 

Leg intelligent med din kat

Gennemsnitskarakter af 5 mulige stjerner: 4,5★ 

Så mange vil anbefale kurset til andre katteejere: 100%

Udtalelser om Leg intelligent med din kat:

- Meget gennemført kursus ned til mindste detalje! Selv forplejningen var helt igennem MIAV! Tak for en hyggelig aften med god stemning i selskab med andre katteelskere!

- Tak for en rigtig hyggelig aften og mange tak for de mange gode råd!

- Jeg synes, det var et super kursus. Katten var helt vild med kaninøret og papkassen. Et kursus, som i sidste end blev lidt "kostbart". Jeg var jo nødt til at bestille en kattetermokande hos Kattens Værn. Og så må alle kollegaerne have jordbærkager fordi jeg er blevet catificeret. Fortsæt bare denne stil, så møder jeg gerne op til andre kurser! Tak for denne gang. 

- Sværhedsgraden for teoridelen var letforståelig og rigtig god ... Yvonnes evne til at formidle viden er fantastisk. Goodiebag'en man får er rigtig fin, man føler virkelig, man får noget for pengene, selvom kurset i forvejen er til en fornuftig pris ... Tak for en hyggelig aften!

- Det er bare det bedste kursus. Vil helt sikkert komme igen!

- Super godt emne, hvor jeg fik nogle fine redskaber med hjem. Legetøj godkendt  Kaninører er et hit  Kattesnack  

- Rigtig god information og hyggelig workshop.


Førstehjælp til katte

Gennemsnitskarakter af 5 mulige stjerner: 4,8★ 

Så mange vil anbefale kurset til andre katteejere: 100%

Udtalelser om Førstehjælp til katte:

 Tusind tak for så inspirerende og lærerig en aften hos jer <3 Det var virkelig en dejlig aften. Og tusinde tak for den fine goodiebag. Synes sørme vi fik meget for pengene.. Kan klart anbefales til andre katteejere, som endnu ikke har været på dette førstehjælpskursus <3
- Mange tak, for en rigtig god, og lærerig aften. Man kan virkelig aldrig vide, hvornår der bliver brug for den viden, man får på førstehjælpskurset. I går kom min kat hjem med en harekilling, som jeg fik undersøgt for skader og hjulpet med varme osv. Det, jeg havde lært på kurset, fløj gennem hovedet på mig. Den kom sig heldigvis fint.
 - Det var et helt fantastisk kursus, jeg lærte en masse så tusinde tak for det gode kursus, Katteskolen.
- Tak, Yvonne. Du har flere fans på internatet, som gerne vil på kursus/katteskole.