Priser

Kærligheden til dit kæledyr har ingen grænser – har din økonomi?

Vi har fast pris på konsultation og udvalgte standard operationer. Andre behandlinger giver vi gerne et præcist overslag på, før vi går i gang. Ring på telefon 64721095 og hør mere

Priser for:

Betal din regning, når du vil - uden omkostninger!

DyrlægeRingen tilbyder en rentefri kredit i samarbejde med Nordea. Prisen er den samme, som hvis du betaler kontant, men du splitter din betaling op i rater – uden renter, omkostninger eller gebyrer.

Hvorfor vælge os?

Vores priser afspejler, at vi på intet tidspunkt går på kompris med sikkerhed og faglighed. Det er tryghed for dig.

  1. Hvis dit kæledyr skal have en behandling, der kræver bedøvelse, tager vi altid en blodprøve først. Det gør vi for at sikre os, at dyret kan tåle en bedøvelse. Tænk nu, hvis dit kæledyr for eksempel har forhøjede nyretal og ikke kan tåle bedøvelsen? Det er væsentligt at vide – før vi går i gang!
  2. Vi har eget laboratorium på vores dyrehospitaler i Tommerup, Glamsbjerg og Faaborg og skal derfor ikke vente flere døgn på at få svar fra et laboratorium i udlandet. Det sikrer dit kæledyr rettighed og præcis behandling. 
  3. Vi har det nyeste udstyr på markedet, der sikrer den mest præcise diagnostik og den højeste sikkerhed, når dit kæledyr er i narkose. Bedøvelse er ikke bare bedøvelse. Hos os får alle dyr et drop med væske for at opretholde blodtrykket. Dit dyr bliver også alle monitoreret med et pulsoksimeter, der gør, at vi kan styre narkosen præcist og sikkert.
  4. Vi har mange års erfaring med laserterapi under og efter operationer. Vi bruger High Level Terapilaser. Det gør vi for at minimere smerte i operationssåret, øge sårophelingen og minimere dannelsen af arvæv. Vi tilbyder også laserterapi til gigtpatienter og et væld af andre lidelser.
  5. Vi anvender udelukkende autoriseret personale. Det betyder, at du møder et veluddannet ansigt, uanset om du søger gode råd i vores petshop eller over telefonen. Desuden har vi et krav om årlig efteruddannelse for alle vores ansatte.

Familierabat - selvfølgelig!

Har du flere dyr? Så kan du med fordel booke en samlet tid til dine dyr.

Du betaler kun fuld pris for første konsultation. Efterfølgende konsultationer får du til halv pris. Rabatten gælder også, hvis du for eksempel kommer med en hund og en kat.

Vagt-tillæg

Har du akut brug for dyrlæge? Vi vil gerne hjælpe, men vi har vagttillæg i disse tidsrum:

HVERDAGE: Efter kl. 16 og til næste morgen kl. 8
WEEKEND: Efter kl. 16 fredag og til mandag morgen kl. 8

Hvad vi bruger af materialer, medicin osv. er uden tillæg og til almindelig fast pris.