Om Jesper

Født: 1970
Uddannelse: Cand.med.vet fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole
Kandidatår: 2002

CV

2001: Kandidat fra den Kgl. Veterinære- og Landbohøjskole
2002: Assistent hos Gredstedbro Dyrlæger
2007- Chef for kvægafdelingen hos DyrlægeRingen

Hvem er Jesper?

Jeg blev uddannet som dyrlæge i oktober 2002. Mit første job som dyrlæge var hos Gredstedbro Dyrlæger i Vestjylland, hvor jeg var i knap 5 år. Det var en blandet praksis med alsidige arbejdsområder, men med hovedvægt på kvæg. Mine største kompetencer blev således udviklet inden for kvæg-området, hvor jeg havde stor interesse for rådgivning. 

Arbejdet som dyrlæge i ét af landets største kvægområder, sammen med en tidligere uddannelse som faglært landmand, har overbevist mig om, at min fremtid ligger inden for kvægområdet. Jeg er dog godt tilfreds med at arbejdet hos Gredstedbro Dyrlæger også omfattede arbejdsområder i hestepraksis og i smådyrspraksis i form af konsultationer og operationer, da dette har været med til at give en god alsidig faglig ballast. I løbet af min tid hos Gredstedbro Dyrlæger deltog jeg i mange kurser inden for både kvæg, heste og smådyr. Jeg har blandt andet gennemført et seks dages kursusforløb inden for ny sundhedsrådgivning kvæg.

I august 2007 blev jeg ansat som chef for kvægafdelingen i DyrlægeRingen A/S. Her har jeg ansvaret for et dynamisk kvægteam, der rådgiver og servicerer landmænd. I dette job ser jeg blandt andet frem til at kunne fordybe mig og koncentrere mig 100% om kvægområdet og videreudvikle mine faglige kompetencer gennem diverse relevante kurser. Inden for en overskuelig fremtid, forventer jeg at gennemføre uddannelsen som kvægfagdyrlæge.

Privat bor jeg i Tommerup, er gift og far til Johanne og Alfred.