Om Kristina

Navn: Kristina Nygaard Madsen

Født: 1996

Uddannelse: Veterinærsygeplejerske-elev

Uddannelsesår: 2021

Hvorfor jeg gerne ville være veterinærsygeplejerske

Jeg har hele mit liv haft med dyr at gøre, jeg er meget glad for dyr og jeg vil gerne hjælpe dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med dyr, fordi de jo ikke kan tale og derfor er man nødt til at se på deres adfærd og kropssprog for at få en forståelse af, hvad de giver udtryk for.

Særlige opgaver i DyrlægeRingen:

Jeg har endnu ikke nogen særlige ansvarsområder i DyrlægeRingen. Min største opgave lige nu, er at suge til mig af viden og øvelse, fx i at holde dyrene, når dyrlægen undersøger dem. I hverdagen møder du mig oftest på vores klinik i Tommerup St.

  • Jeg tager imod dig og dit dyr bag skranken

  • Jeg tager telefonen, når du ringer og booker en tid til dig

  • Jeg assisterer dyrlægen i hans eller hendes arbejde

  • Jeg gør operationsinstrumenter rene og desinficerer dem

  • Jeg pakker varer ud til butikken og stiller dem pænt på plads på hylderne

  • Og meget mere.

Mine egne dyr:

Selv har jeg en hest, der hedder Uni, som er halvt Oldenborger og halvt Dansk Varmblod. Han er 7 år gammel og jeg bruger ham primært til at ride dressur og dressurstævner. Jeg fik ham i april 2017 og han står hjemme om sommeren og på rideskole om vinteren. Jeg bruger han også til at ride ture og til at springe for sjov.

Min hund hedder Blacky. Han er en sort labrador på 11 år – en rigtig familie-hund, som er glad for gåture og elsker godbidder – han er ikke en labrador for ingenting. Han hjælper også min mor og mig med at tage heste ind hver dag, og kan trække en lille pony ind i snor.

Om mig:

Jeg er født og opvokset på en gård i Faldsled. På gården har vi plads til 14 heste. Vi har desuden ti katte og en hund.

Jeg har selv en hest, Uni. Jeg har redet siden jeg kunne gå. Jeg fik min første hest i dåbsgave af min mormor og morfar, så jeg har altid haft min egen. Tidligere var jeg springrytter (pony), nu er jeg dressurrytter på stævne niveau, springrytter på hyggeniveau og elsker at ride ture. Jeg elsker at bruge fritiden i naturen og sammen med min familie, mine dyr og mine venner.

Jeg bor hjemme på gården sammen med min kæreste, min bror, min mor og far og min mormor. Min far har bygget en lejlighed til min kæreste og mig på den ene længe, hvor vi så bor sammen.

Særlige faglige interesser:

Lige nu synes jeg, at alt ved mit job er spændende. Jeg får sikkert nogle særlige interesseområder med tiden, men i øjeblikket nyder jeg bare at prøve det hele af, få en masse ny viden og kompetencer og så glæder jeg mig meget til også at skulle på skolebænken på Hansenberg i Kolding, hvor den teoretiske del af min uddannelse foregår.

CV

2012-2015: Student ved Vestfyns Handelsgymnasium

2015-2016: Salgsassistent v. Legekæden i Assens

2016-2018: Salgsassistent v. SuperBrugsen i Faaborg

2018-2021: Veterinærsygeplejerskeelev hos DyrlægeRingen