Behandlinger til hund

Uanset, om du ejer en Chihuahua, Coton de Tuleur eller Labrador er din hund en del af din familie. Derfor vil vi gøre vores ypperste for at passe på den.

Nogle hunde kan blive nervøse, når de skal til dyrlæge på grund af de fremmede indtryk. Den situation takler vi roligt – og måske med en godbid. Din hund vil hurtigt erfare, at der er trygt hos os.

Behandlinger

Stigende antal af hunde og katte får allergi. Book vores allergipakke og få vished – og rabat!

Læs mere

DyrlægeRingen var en af de første dyreklinikker i Danmark, der investerede i laserterapi til kæledyr tilbage i 2013.

Vores mange års erfaring gør, at vi med sikkerhed kan sige at laserterapi har stor effekt. Vi har allerede mange tilfredse brugere, der kommer fast for at nyde velværen og effekten ved laserterapien.

Læs mere

Vidste du, at vi har en mobil dyreklinik?

Har du ikke mulighed for at køre din hund til dyrlægen? Eller passer det dig bedre, at dyrlægen kommer hjem til dig? Så har du mulighed for at bestille et hjemmebesøg. Ved behov for yderligere undersøgelser transporterer vi gerne din hund hen til dyreklinikken.

Egen træningsbane udendørs ved klinikken i Tommerup

DyrlægeRingen er ikke kun til for at hjælpe dig, når din hund er syg. Faktisk vil vi gøre alt for, at din hund aldrig bliver det. En god vej til at forebygge sygdomme er motion. Derfor har vi opført en agilitybane ved klinikken i Tommerup. Her er hunde i alle aldre og af alle racer velkomne. Der er mulighed for at købe et Årskort til banen. Det koster 250 kroner. Har du vores Sundhedspakke får du gratis adgang. Agility er en disciplin, hvor din hund skal gennemføre banens forhindringer på tid. Men hos os behøver vi ikke finde stopuret frem. For meningen er ikke, at du skal blive klar til konkurrencer og stævner. Tanken er derimod at give dig og din hund en sjov og alternativ måde at træne sammen på, som både stimulerer lattermuskler, kondition og lydighed.

Eget laboratorium, hjertescanner og røntgen

Vores hospitalsafsnit ligger i Glamsbjerg. Her har vi installeret en professionel tandklinik og tilbyder samme behandlinger, som du kender hos tandlægen. Det er også her, du finder vores nye hjertescanner og digitale røntgen. Røntgenbilleder af eksempelvis hofter er nødvendige, hvis du overvejer at avle på din hund. Vi kræver meget af vores udstyr, fordi vi mener, at du skal kræve meget af os.