Priser

Vi har faste priser på konsultation og udvalgte standard operationer. Andre behandlinger giver vi gerne et præcist overslag på, før vi går i gang.

Vi har i DropDown Menuen vist en række priser, der giver mulighed for at orientere sig om vores basisydelser. Vi udfører også mange andre ydelser, og du er altid velkommen til at spørge om priser, der ikke fremgår her.

Priserne på kastration og sterilisation kan variere lidt (+/- 100 kr.) i forhold til den viste pris, fordi medicinforbruget varierer i forhold til dyrets vægt.

Det er muligt at skræddersy et vaccinationsprogram, der passer individuelt til netop dit dyrs behov, og derfor varierer prisen på vaccination tilsvarende.

Ring på telefon 64721095 og hør mere.

Hvorfor vælge os?

  1. Hvis dit kæledyr skal have en behandling, der kræver bedøvelse, tager vi altid en blodprøve først. Det gør vi for at sikre os, at dyret kan tåle en bedøvelse. Tænk nu, hvis dit kæledyr for eksempel har forhøjede nyretal og ikke kan tåle bedøvelsen? Det er væsentligt at vide – før vi går i gang!
  2. Vi har eget laboratorium på vores dyrehospitaler i Tommerup, Glamsbjerg og Faaborg og skal derfor ikke vente flere døgn på at få svar fra et laboratorium i udlandet. Det sikrer dit kæledyr rettighed og præcis behandling. 
  3. Vi har det nyeste udstyr på markedet, der sikrer den mest præcise diagnostik og den højeste sikkerhed, når dit kæledyr er i narkose. Bedøvelse er ikke bare bedøvelse. Hos os får alle dyr et drop med væske for at opretholde blodtrykket. Dit dyr bliver også alle monitoreret med et pulsoksimeter, der gør, at vi kan styre narkosen præcist og sikkert.
  4. Vi har mange års erfaring med laserterapi under og efter operationer. Vi bruger High Level Terapilaser. Det gør vi for at minimere smerte i operationssåret, øge sårophelingen og minimere dannelsen af arvæv. Vi tilbyder også laserterapi til gigtpatienter og et væld af andre lidelser.
  5. Vi anvender udelukkende velinformeret personale. Det betyder, at du møder et veluddannet ansigt, uanset om du søger gode råd i vores petshop eller over telefonen.

Familierabat - selvfølgelig!

Har du flere dyr? Så kan du med fordel booke en samlet tid til dine dyr.

Du betaler kun fuld pris for første konsultation. Efterfølgende konsultationer får du til halv pris. Rabatten gælder også, hvis du for eksempel kommer med en hund og en kat.

Vagt-tillæg

Har du akut brug for dyrlæge? Vi vil gerne hjælpe, vi har vagttillæg i disse tidsrum:

HVERDAGE: Efter kl. 16 og til næste morgen kl. 8
WEEKEND: Efter kl. 16 fredag og til mandag morgen kl. 8

Hvad vi bruger af materialer, medicin osv. er uden tillæg og til almindelig fast pris.