Behandlinger til kat

Vores dyrlæger arbejder for at øge kattens status

Har du hørt om Danmarks første Katteskole? Eller Fyns første kattevenlige klinik? Så har du sikkert også hørt om os. 

Behandlinger

Har du beskyttet din kat mod katteleukæmi?  Har du sikret, at din kat ikke pludselig bliver til ti? Har du mærket din kat, så den kan finde hjem igen?

Giv din killing den bedste start på livet med DyrlægeRingens startpakke. Pakken er tilpasset din kats køn, og din killing får både en grundig sundhedsundersøgelse, alle nødvendige vaccinationer, øremærkning, sterilisation og meget mere.

Læs mere

Hvorfor er sterilisation og kastration af kat en fordel? Der er mange fordele ved at lade din kat kastrere eller sterilisere. En af fordelene ved neutralisation er, at du får en mere rolig og kælen kat.

Læs mere

Stigende antal af hunde og katte får allergi. Book vores allergipakke og få vished – og rabat! Allergi er immunforsvarets overdrevne reaktion på bestemte stoffer, der hedder allergener.

Læs mere

DyrlægeRingen var en af de første dyreklinikker i Danmark, der investerede i laserterapi til kæledyr tilbage i 2013.

Vores mange års erfaring gør, at vi med sikkerhed kan sige at laserterapi har stor effekt. Vi har allerede mange tilfredse brugere, der kommer fast for at nyde velværen og effekten ved laserterapien.

Læs mere

Vidste du, at vi har en mobil dyreklinik?

Er du eller dit kæledyr utryg ved transport til dyrlægen? Så tilbyder vi muligheden for at booke et hjemmebesøg. Ved behov for yderligere undersøgelser transporterer vi gerne dit dyr hen til dyreklinikken i vores specialindrettede dyreambulance.

Kattevenlige dyreklinikker - selvfølgelig

Tommerup Dyreklinik og Glamsbjerg Dyreklinik er certificerede som Cat Friendly Clinic. Her finder du blandt andet vores specialudviklede kattesuiter, som ikke findes mage til i Danmark. Vi arbejder på, at alle vores klinikker skal certificeres, så de lever op til de ypperste krav for et trygt og sikkert miljø for din kat.

Høj sikkerhed ved operation

Som nogle af de få dyrlæger på Fyn, har vi eget laboratorium med blodanalyseapparatat. Det betyder, at vi ikke skal vente dage på at få svar fra et andet laboratorium og kan gå i gang med at behandle hurtigere, hvis det er nødvendigt. Vi kan også hurtigt udrede en blodprofil, der øger sikkerheden under en operation.

Hvornår har din kat sidst været til tandlæge?

DyrlægeRingens hospitalsafsnit ligger i Glamsbjerg. Her har vi installeret en tandklinik. Det betyder, at vi tilbyder samme behandlinger, som du kender hos tandlægen. Her finder du også vores nye hjertescanner og digitale røntgen. Vi kræver meget af vores udstyr, fordi vi mener, at du skal kræve meget af os.

Vidste du...

At du altid kan komme ind på en af vores klinikker og få udleveret en pjece med tips til tryg transport og beroligende kosttilskud til brug på rejsen hen til dyreklinikken? Det tilbud er naturligvis gratis, når du har booket en tid til din kat.